Szilágyi Liliána elmondta: apai nagyanyja is többször zaklatta

Megosztás

Hosszú hónapok után szólalt meg ismét az úszónő, aki tavaly év végén bántalmazással gyanúsította meg édesapját.

Szilágyi Liliána decemberben, az Elviszlek magammal című műsorban beszélt először azokról a testi és lelki borzalmakról, amelyek őt, édesanyját és húgát érték a korábbi olimpikon úszó édesapja, Szilágyi Zoltán által . emlékeztet cikkében az Index.hu. A 25 éves sportoló hosszú hallgatás után most minden eddiginél részletesebben beszélt Kadarkai Endre podcastjában az átélt borzalmakról, a nagyszüleiről, a szexuális bántalmazásokról, valamint az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatairól.

Elmondása szerint apai nagyanyja is többször zaklatta, és bár az asszony már nem él, a tettei élesen megmaradtak az emlékezetében: “Egyszer ott aludtam nála, és amikor fürdés után lefektetett, elkezdett nyúlkálni ott lent, fogdosta a nemi szervemet” – mondta el Liliána, aki akkor, kislányként jelezte a nagyanyjának, hogy ez nem esik jól neki.

„Akkor azt mondta, hogy egy nőnek minden fürdés után ellenőriznie kell magát ott lent, és az apukám dolga, hogy ezt mindig megtegye.”

Az Eb-ezüstérmes sportolóval történt megrázó beszélgetést két részletben tekinthetik majd meg a nézők. Az első rész már felkerült a legnagyobb videómegosztóra, a második április 24-től lesz elérhető.

via Index.hu

Kapcsolódó cikkek